Team Sleper

Bobteam Sleper - Karlien Sleper en haar team
Als individuele topsporter prijs ik mij gelukkig met een team waardevolle professionals om me heen. Ze helpen mij met alles waar zij veel beter in zijn dan ik. Ik stel ze hier graag aan jullie voor: Bobteam Sleper!
Bobteam Sleper - Chris Woolley
Chris Woolley
Fysieke Coach

De uit Engeland afkomstige coach spreek ik vooral digitaal. Ik krijg mijn schema’s over de mail en met vragen kan ik altijd bij hem terecht. We werken veel met video feedback over technische dingen zoals het duwen van de slee of bepaalde kracht oefeningen. Één keer in de zoveel tijd ga ik naar hem of komt hij naar Nederland.

Marlies Larsen
Fysiotherapeut

Mijn fysiotherapeut Marlies ken ik via de atletiekvereniging Ilion. Naast fysiotherapeut is ze hoogspring trainster en veel aanwezig op de trainingen. Mocht het nodig zijn kan ik altijd tijdens een training behandeld worden door haar en krijg ik extra tips/oefeningen om de training te kunnen afmaken.

Maarten Jongma
Sportpsycholoog

Sinds de zomer van 2019 kan ik terecht bij Maarten voor mentale trainingen. Hier wordt ik uitgedaagd om op verschillende manieren naar mezelf te kijken. Ik leer hier welke gedachtes ik het beste kan hebben tijdens trainingen en wedstrijden. Welke oefeningen ik het beste kan doen vlak voor een afdaling.

Manon de Jong
Diëtiste

Manon helpt mij om zo goed mogelijk gebruik te maken van voeding voor trainingen en wedstrijden. Gewicht is belangrijk in de sport. 85 kilo mag ik zijn met helm, wedstrijdpak en spikes. Dat is best veel voor een sport vrouw. Ik zal die 85 kilo niet halen, maar moet wel gezond blijven eten zodat alle spieren, pezen, botten en systemen de juiste voedingswaarden uit eten kunnen halen en ik fit aan mijn trainingen en wedstrijden begin!

Taufan Homan
Eigenaar Stride 6ft8

Taufan is een gepassioneerde sporter. Hij ondersteunt mij door mij 1 keer in de week in zijn sportschool te laten trainen in Rotterdam, voor mij echt een ‘walhalla’. Sinds ik met Chris Woolley train maak ik veel gebruik van het fitnessproduct ‘Keiser’. Keiser meet de explosiviteit waarmee je een bepaald gewicht wegdrukt bij elke beweging die je maakt. De apparaten worden met luchtdruk ingesteld. Hiermee kan ik de puntjes op de i zetten om kracht om te brengen in snelheid en direct feedback van het apparaat te krijgen of dit ook echt zo is.

Hestag Media - Bobteam Sleper
Hester Ozinga
Communicatie & PR

Hester is met haar bedrijf Hestag Media mijn steunpaal in alles als het gaat om communicatie. Dankzij haar heb ik een fijne website en ze helpt mij met vragen over interviews, social media, pr, marketing en sponsor communicatie. Heerlijk om me te kunnen concentreren op mijn trainingen zonder kopzorgen over wat er online gebeurd. Ze is ook Floor Manager op de finish voor de IBSF tijdens de World Cup wedstrijden. Ik hoop dat we elkaar volgend jaar op de finish gaan zien! (oftewel – dat ik in de World Cup mag starten).